Всичко се връща в този  живот рано или късно. Това не

...
Всичко се връща в този  живот рано или късно. Това не
Коментари Харесай

Това, което някой ви е причинил, ще му се върне

Всичко се връща в този  живот рано или късно. Това не е карма. Такъв е човешкият живот. Всички страдаме.

Може би някои повече от други и това наподобява незаслужено, само че животът ще накара всеки от нас да страда в тези моменти, когато минимум чакаме.

Всичко наподобява наред, когато внезапно нещо се обърква. И тогава още нещо, и още нещо. И ви превземат обезсърчение, горест и тъга.

Най-трудното нещо в такива моменти е да останете рационални и да действате рационално.

Ако повода е в различен човек, ние жадуваме за възмездие и желаеме да го нараним. Чакаме възмездието да го застигне, и самият живот да му го върне. А когато не стане, изпадаме в меланхолия. Сякаш всичко е против нас. Но не е по този начин.

Животът ще сложи всичко на мястото си.

И един ден, в най-лошия миг, по допустимо най-лошия метод, това, което този човек ви е предизвикал, ще му се върне по метод, който той даже няма да може да разбере.

Става въпрос за сила. Получавате това, което влагате в този свят.

Наречете го съвпадане, карма, в последна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще си получи заслуженото – на работа, в обществото, в фамилията.

И когато най-сетне се почувства толкоз беззащитен и сломен, колкото е предиздвикал другите да се усещат, той ще получи възмездието си.

Знаете ли каква ще е разликата сред вас и него?

Личностно израстване. Лошите хора вредят на другите, тъй като в никакъв случай не се учат от опита. Ще израснете, до момента в който те страдат от същата болежка, която са ви предизвикали.

Те няма да знаят по какъв начин да се оправят с нея. Ще се счупят, до момента в който вие се събирате парче по парче и се изтупвате от пепелта.

Затова не се тормозете. Всичко се връща.

Не мислете, че тези, които ви нараняват, в никакъв случай няма да преживеят същото. Не мислете, че Вселената е против вас.

Просто се учете от опита, който животът ви дава.

Почувствайте болката, плачете, извадете положителното от нея и по-късно се изправете, сбогувайте се с тези, които са ви наранили със знанието, че един ден ще преживеят същото.

източник: 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР